Sivut

22. tammikuuta 2015

Hälsningar från Sverige / Åre 2015

Poikkeuksellisesti blogin ideaan ajatellen kerron omista tekemisistäni mutta nyt oli pakko! :D Tultiin lauantaina Åreen, Ruotsiin 10 ajotunnin jälkeen satamasta huhhuh oli kyllä väsynyt sen jälkeen. Sää on ollut tosin vähän vaihteleva mutta kauniistakin päivistä on nautittu! Täällä on monia sellasia "alueita" missä voi käydä laskemassa ja ollaan käyty nyt kaikissa.

Tässä teille katottavaksi kuvia, kertoo paremmin ku tuhat sanaa! Nää kuvat on tosin alkuviikolta, loppuviikon parhaimmat kuvat laitan toiseen postaukseen ;) Nyt nautin vielä viimesimmistä päivistä ja matka takasin Suomeen lähtee lauantaina! ♥ 

- Isa.

Tää kuva on suoraan meiän mökin parvekkeelta otettu. 


Duved on tossa yläpuolella olevassa kuvassa. Se ei oo vielä kovin korkeella ja tonne ajettiin meiän mökiltä about 10 km. Siellä rinteet olivat sopivat, ei liian jyrkät tai "loivat". Niissä sai hyvin laskuun tatsia!



Tää intiaanikota on Tjägefellissä minne päästiin Duvedin kautta parilla hissillä. Rinteet oli ihan jees mutta tuolihissistä en tykännyt! Maisemat oli kyllä ihanat, rakastuin ♥

Tjägefell





Siirtymä takaisin Duvediin!

Matkalla Björneniin, en oo varma miltä alueelta tää on.



Ton yläpuolisen kuvan kohdalla oltiin matkalla Björneniin (kirjotinkohan oikein..) ja rinteet oli vissiin punasia. Oli ihan jees laskettavia, mutta joissakin kohissa jaloilla oli kyllä työtä!



 Tuossa kuvassa tultiin alas tuo mäki. Sää oli aika luminen tosiaan tuona päivänä.



Viimeinen kuva on Björnenistä. Siellä oli mukavat rinteet myös ja aika paljon turisteja (niinkuin mekin :DD )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitattehan rakentavia kommentteja, jotka ovat asiallisia :)
Kiitos!